Gerlasco zeefbakken mengbakken

logo gerlasco bucket crusher

 

Gerlasco Crusher Bucket

De Gerlasco Crusher Bucket is een innovatieve breekbak die het verwerken van steen en puin voor iedereen een stuk eenvoudiger maakt. De breker werkt als een jaw bekkenbreker, met een vaste en een bewegende brekerplaat. De breekbak wordt aan een graafmachine bevestigd, de hydraulische functie van de kraan drijft het brekermechanisme van de bak aan. Er zijn geen extra machines nodig en ook geen extra manschappen.  Dit levert een aanzienlijke tijd– en kostenbesparing op. De stukken puin worden eenvoudig opgeschept in de tapse bak, zodra de machinist de hydraulische functie aanzet, wordt het puin op een eenvoudig instelbare fractie grote gebroken. Door economisch gevormde brekerplaten wordt het product homogeen gebroken waardoor nazeven overbodig is.

 

crusher bucket crusher bucket crusher bucket

 

De Gerlasco Crusher Buckets zijn in Nederland ontwikkeld, en worden ook in Nederland geproduceerd. Er kan gekozen worden uit vier verschillende types, geschikt voor diverse graafmachine klasses en met verschillende capaciteiten. De breekbakken zijn te koop en tevens te huur. Ook is er de mogelijkheid om een demonstratie te geven op uw locatie, zodat u uzelf kan overtuigen van het product.

gerlasco_crusher_buckets_scoopDownload en bekijk de folder voor meer informatie of neem contact met ons op via e-mail of telefoon.

Telefoon: 0418-584163

E-mail: info@gerlasco.nl

Brochure GCB
Gerlasco Crusher Bucket