Gerlasco zeefbakken mengbakken

Nieuwsbrief november 2018

Sinds 2006 verkoopt en verhuurt Gerlasco o.a. zeefbakken van het Finse merk ALLU voor aan de graafmachine en/of wiellader. Hiervoor ontvingen wij in februari 2017 tijdens de dealermeeting van ALLU de Award of Excellency.

Gerlasco heeft inmiddels ruim 3000 keer zeef-, meng- en breekbakken op locatie aan het werk gezet. In overleg met de klanten zijn diverse zeef- , meng- of verkleinwerkzaamheden succesvol uitgevoerd. Door rechtstreeks contact en te luisteren naar de gebruiker op de bouwplaats is duidelijk geworden dat een bak meer multifuctioneel inzetbaar zou moeten zijn.

Met onze jarenlange ervaring en kennis zijn wij aan de slag gegaan. Gerlasco heeft in 4 jaar tijd een Recyclebak ontwikkeld, die zowel als zeefbak (om bijvoorbeeld grond te zeven)  als verkleinbak (om bijvoorbeeld hoogoverslakken te verkleinen) ingezet kan worden.

Bij deze Gerlasco Recycle Bucket is het mogelijk om binnen 2 uur de bak om te bouwen van verkleinbak naar zeefbak en andersom. Hierdoor zijn de slijtdelen ook eenvoudig te vervangen, waardoor tevens de onderhoudskosten tot het minimum zijn gedaald. Dit alles is mogelijk door een door Gerlasco ontwikkeld koppelstuk dat is weggewerkt in het frame van de bak.