Gerlasco zeefbakken mengbakken

 

Allu Massa Stabilisatie systeem

Gerlasco stabilisatie

Het Allu Massa Stabilisatie systeem is een innovatieve en alternatieve manier om slappe bodems te verstevigen.

Door middel van het in situ mengen van een bindmiddel in een slappe bodem wordt de eigenschap van de grond veranderd. Het systeem biedt een snelle, rendabele, duurzame, trillingvrije en milieuvriendelijke werkmethode voor het verharden en dynamische versterken van zachte gronden, alsmede ter verbetering van de bodem eigenschappen.

De methode kan ook worden gebruikt bij de behandeling van verontreinigde bodems. Door middel van het inmengen van bindmiddelen met de grond kunnen ongewenste aanwezige verontreinigingen in deze grond worden geïmmobiliseerd. Door middel van het inmengen van bindmiddelen met de grond kunnen ongewenste aanwezige verontreinigingen in deze grond worden "ingepakt" op een zodanige manier dat deze verontreinigingen niet meer uit de bodem kunnen spoelen (uitlogen) en hierdoor geen schade meer kunnen aanrichten aan het milieu.

Het bindmiddel wordt efficiënt en gedoseerd ingebracht met behulp van het DAC controle systeem, en de 3D time control GPS system. Hierdoor wordt altijd de juiste hoeveelheid bindmiddel op de juiste plek toegepast.

Het systeem heeft zich over de wereld al bewezen in talloze projecten. Gerlasco is voor Nederland de dealer en specialist voor de massa stabilisatie machines. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen. 

 

 

Video Massa Stabilisatie

SPEEL VIDEO

Brochure Massa Stabilisatie 
(pdf)